Leuke (en informatieve) iPad apps met de letter G

Herken je dit geluid?
23 februari 2017
Carnavalsweekend
24 februari 2017
Laat alles zien

Leuke (en informatieve) iPad apps met de letter G

Zelf heb ik de volgende apps op mijn iPad staan die beginnen met de letter G.
Gmail
Handig een emailprovider die op ieder apparaat werkt. Zelf werk ik al jaren op mijn computer met Gmail. Ook op mijn iPad kan ik zonder enig probleem altijd en overal mijn email checken, als ik internet heb natuurlijk. Ook mail die via mijn website bixweb.nl binnenkomt, bijvoorbeeld als je een bericht stuurt naar lidaboonstra@bixweb.nl, komt op mijn Gmail binnen. Deze mail beantwoord ik vanuit Gmail met mijn bixweb.nl emailadres en handtekening. Superhandig dus!
 
Google maps
Snel een locatie vinden op internet doe je natuurlijk met Google maps. Ook een routebeschrijving is eenvoudig te vinden. Met Google maps kun je op een snelle manier je weg door de hele wereld vinden.
 
Google Earth
De wereld verkennen zonder zelf een voet buiten de deur te zetten. Met Google Earth kun je veel belangrijke gebouwen in steden in de hele wereld vanuit je luie stoel bekijken. Als voorbeeld heb ik Stockholm gekozen. Zelf ben ik er in de kerstvakantie geweest. Als ik nu terug kijk via Google Earth, is het net alsof ik nog in Stockholm op vakantie ben.
 
Welke iPad apps met de letter G moeten zeker nog in deze lijst vermeld worden?

Comments are closed.