XL gids iPad voor senioren

Mijn iPad toetsenbord werkt niet meer
1 maart 2017
Ontdek Microsoft Office voor de iPad
2 maart 2017
Laat alles zien

XL gids iPad voor senioren

Een nieuwe iPad heeft eindeloos veel mogelijkheden waar u graag optimaal gebruik van zou willen maken.

Deze praktische XL-gids is speciaal voor senioren ontworpen met veel grote afbeeldingen in kleur en een overzichtelijke lay-out om stap-voor-stap de mogelijkheden van de iPad te ontdekken, zelfs als u nooit eerder een tablet in handen heeft gehad.

U begint bij het bedienen van de iPad en maakt geleidelijk kennis met de belangrijkste programma’s, ook wel ‘apps’ genoemd. Gaandeweg leert u internetten, e-mailen en zelfs Skypen op de iPad. Maar ook het bekijken van video via YouTube komt aan bod, evenals het onderhouden van contacten via social media zoals Facebook, internetbankieren, het opzoeken van dagbladen- en nieuwssites en bijvoorbeeld Buienradar en niet te vergeten het downloaden en spelen van spelletjes.

De iPad is een ware alleskunner en ook u krijgt al deze leuke functies onder de knie, met hulp van deze praktisch XL-gids.

Dit boek is gebaseerd op iOS 7, de nieuwste versie van het besturingssysteem van de iPad. Voor gebruikers van oudere versies zoals iOS 6 zal waar mogelijk gewezen worden op de belangrijkste verschillen.

Auteur Lida Boonstra is eigenaar van BIXweb een full webservice bureau, dat ook workshops voor senioren verzorgt. Daarnaast is zij ook actief in het basisonderwijs als i-Coach op de Christoffelschool in Waalre.

Auteur: Lida Boonstra
Uitgever: Pearson Benelux B.V.

Comments are closed.