Leuke (en informatieve) iPad apps met de letter E

Deel je Wi-Fi wachtwoord eenvoudig met vrienden of collega’s
5 februari 2017
Met iPads in de klas haal je
15 februari 2017
Laat alles zien

Leuke (en informatieve) iPad apps met de letter E

Apps die beginnen met de letter E had ik nog niet gedownload. Dus maar even in de appstore gedoken op zoek naar leuke apps met deze letter. en natuurlijk ook gevonden! Ken jij nog meer apps met een E? Stuur ze snel door, kan ik ze ook uitproberen.
Een tegen honderd (1 tegen 100)
Een spelletje dat je vast wel kent van de televisie. Je meldt je aan met een emailadres of je facebookaccount. Heb je al een account dan kun je snel verder. En dan kun je je kennis testen. Geef snel het goed antwoord. Misschien word je wel de winaar van het spel.
 
Eindhovens Dagblad
De meest gelezen digitale regiokrant in het zuiden van het land? Het Eindhovens Dagblad brengt in ieder geval het nieuws uit de stad Eindhoven en de regio. En als je dan mag kiezen welk nieuws je op je voorpagina wilt zien, kies ik natuurlijk voor De Kempen.
 
Efteling
Ben je ook gek op sprookjes. Ken je de Nederlandse sprookjes uit de Efteling ook (bijna) allemaal? Ga dan op zoek naar de figuren die bij de sprookjes horen. Een leuk spel voor groot en klein, want zeg nou zelf: voor sprookjes ben je nooit te oud!.
 
Welke iPad apps met de letter E ontbreken er volgens je nog aan deze lijst?

Comments are closed.